Jobba hos oss

Vi söker alltid efter duktiga och serviceinriktade personer som vill utvecklas med oss på El och Montage i Syd.

Det ska vara kul att gå till jobbet

El och Montage i Syd är en omtyckt arbetsplats och vi jobbar aktivt med vår personal och att de ska trivas hos oss, och det är vi stolta över. Att vara en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att alla medarbetare ska trivas är något vi håller högt och hela tiden jobbar med. Vi vill vara det självklara valet när man bestämmer sig för att jobba som inom el, tele & data. Vi jobbar med CHR (Corporate Health Responsibility), där vi mäter våra medarbetares välmående och aktivt arbetar för en trygg och bra arbetsplats.

Vi tror på människor snarare än vad som står på ett CV – vi värdesätter självklart kunskap och erfarenhet likväl som inställning och nyfikenhet. Välkommen med att skicka en ansökan till info@elochmontage.se om du vill bli en del av El och Montage i Syd.

Börja din resa hos El och Montage i Syd.

När du fått en plats som lärling eller praktikant hos oss blir du tilldelad en personlig mentor. Han eller hon hjälper dig sedan under hela perioden, så att du får med dig både grunder och smarta tips från någon som varit med länge, det gör att du kommer utvecklas snabbare i din yrkesroll. Varmt välkommen med din ansökan.

Bli lärling eller praktikant

Vi välkomnar lärlingar och praktikanter i mån av tid. Fyll i formuläret nedan för att visa intresse.

© El och Montage i Syd AB, Org.nr 559031-7037